Παρακαλώ Επιλέγετε την Γλώσσα σας:

spanish German english

Αρχική

Στις 24 Μαϊου του 1941, τα Γερμανικά στρατεύματα εισβάλλουν στην Κρήτη. Ενα αγόρι τρέχει να καλυφθεί — η πρώτη του απόδραση σε μία σειρά διασταυρώσεων με το πεπρωμένο …

 

Ο Ηλίας Δουνδουλάκης ήταν μόλις δύο ετών όταν η οικογένειά του μετακόμισε από την Αμερική στην Ελληνική Κρήτη. Οταν τελείωσε ο πόλεμος, το 1945, ήταν είκοσι δύο ετών. Κατά την διάρκεια του πολέμου από μαχητής της αντίστασης, έγινε Αμερικανός στρατιώτης. Εξ αιτίας της εμπειρίας του κατά την συνεργασία του με το Εκτελεστικό Ειδικών Επιχειρήσεων (SOE), και επειδή μίλαγε άπταιστα Ελληνικά, Αγγλικά, και Γερμανικά, στρατολογήθηκε από το Γραφείο Στρατηγικών Υπηρεσιών (OSS). Αυτό άλλαξε την ζωή του για πάντα.

Στο συναρπαστικό και διαφωτιστικό απομνημόνευμά του, αναπολεί την εκπαίδευση του σε μία μυστική υπηρεσία κλειδί κατά την διάρκεια του πολέμου, τα βιώματά του στον χώρο της κατασκοπείας στην Θεσσαλονίκη, στην Ελλάδα, καθώς και την καταπληκτική εξέλιξή του από αγόρι σε άνδρα, από άνδρα σε στρατιώτη, και από στρατιώτη σε κατάσκοπο.

Διαβάστε αυτήν την αλησμόνητη ιστορία που καθηλώνει, και μάθετε πώς παιζόταν το Παιχνίδι της Ζωής.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΠΑΡΑΓΓΕΛΛΕΤΕ ΤΩΡΑ

 

Η Μουσική ειναι του Dan Foster, Προσφορά της Filmtv-tracks.com